Murhan vuosi dekkarisarja!

Suomen johtava dekkarikustantamo, osuuskuntamuotoinen CrimeTime kasvaa ja vahvistuu.
J-P Koskinen (s.1968) on maan eturivin prosaisteihin noussut hämeenlinnalainen kirjailija, joka on julkaissut monipuolisessa tuotannossaan historiallisten teosten lisäksi rikosromaaneita, tietokirjoja, lastenkirjoja sekä novelleja. Romaani Ystäväni Rasputin (WSOY, 2013) oli Finlandia-palkintoehdokkaana. Romaani Tulisiipi (Like, 2019) voitti Savonia-kirjallisuuspalkinnon, Vuoden kirja -palkinnon sekä oli Finlandia-palkintoehdokkaana


Koskisen pitkään suunnitteleman rikosromaanisarjan Murhan vuosi ensimmäinen osa Tammikuun pimeä syli ilmestyi alkuvuodesta 2016. Sen lisäksi on jo ilmestyneet Helmikuun kylmä kosketus, Maaliskuun mustat varjot, Huhtikuun hiipuva rakkaus, Toukokuun tuonen kukat, Kesäkuun kalmantanssi ja Heinäkuun hurmeiset niityt.
”Haaveeni on ollut luoda ehjä rikosromaanisarja, jossa henkilöiden kohtalot on mietitty alusta loppuun saakka. Murhan vuosi sisältää kaksitoista osaa, yksi joka kalenterikuulle, jotka vievät lukijan rikosten maailman lisäksi syvälle suomalaiseen sukutarinaan. Rikos on joillekin osa elämää, toisille se on kuolemaa.”

JP Koskinen_1

4 kommenttia artikkeliin ”Murhan vuosi dekkarisarja!

  1. Paluuviite: Dekkariviikkoni päätös! | Savurenkaita

  2. Paluuviite: Murhaavat vuodet | Savurenkaita

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s