Kohti kevättä!


Talven selkä on taittunut, lumi laulaa ja linnut sulavat, tai jotakin sellaista. Pitkä pimeä vuodenaika on perinteisesti kirjoittajan parasta aikaa, kun lumen vuoksi ovea ei saa auki ja yö, jolloin teksti syntyy, on pitkä.

En nyt kuitenkaan ole kauheasti ahkeroinut, mutta jotakin sentään on saatu aikaan. Seuraavasta romaanista on sopimusluonnos olemassa, mutta nimiä ei ole vielä paperissa. Edistystä sekin. Haavekauppiaaseen on tulossa jatkon tapaista, liuskoja on kasassa jo ihan mukavasti.

Viime vuonna ilmestyneet arviot kirjoistani on vielä pääosin läpikahlaamatta. Mitään suurta paloa tuohon hommaan minulla ei ole, ne ensimmäisinä ilmestyneet arviot jotenkin tyhjensivät pajatson. Mutta ehkä voisin pyytää tuon nipun kustantajalta, onhan siinä nyt ainakin sytykepaperia saunaan.

Kaikki muuttuu, elämä on täynnä yllätyksiä. Tänä vuonna on ehkä taas vähän parempi kirjoitusvuosi edessä, vuodet 2012 ja 2013 olivat hiukan takkuisia. Luovuus kulkee aallon lailla ja toivoa sopii, ettei se pohjakaan olisi ihan hirveän alhaalla. No, ainakin muutama mukava muutos parantaa olosuhteita ja muutenkin tuntuu, että pienoista henkistä elpymistä olisi luvassa.

Katsotaan, kuinka kirjailijan käy, mutta toivotaan sentään parasta!

329446_10150287832944065_586624064_7695192_1123555_o

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s