Ennustus vuodesta 2014


Taas yksi vuosi lisää, hallelujaa! Tänä vuonna kaikki menee todella hyvin, kun ajattelemmme positiivisesti ja hymyilemme vesisateessa risainen vitosen seteli kohmeisessa nyrkissä. Köyhyys ja kivut ovat vain mielentila, ihminen voi tänä vuonna olla mitä hän vain tahtoo!

Muutamia asioita on helppo ennustaa. Sataa vettä. Sataa lunta. Paistaa aurinko. Tai iltalehtikielellä, odotettavissa on ennätystulva, supermyräkkä, tappava helle. Pari julkkista heittää taas lusikan nurkkaan, toinen helmikuussa ja toinen elokuun toisella viikolla. Kesällä nähdään kolme karhua pelaamassa korttia Aulangon näkötornilla.

Kirjailija Koskinen turhautuu taas ja vanha kunnon Sherlock Holmes -syndrooma alkaa kummitella. Sekin on tuttu juttu, joten eiköhän siitäkin selvitä. Syksyllä ilmestyy kirja, josta joku kriitikko kirjoittaa: ”Siinä olisi ollut aineksia syvempään tulkintaan.” Jokin ikävä yllätyskin lymyää vuoden varjoissa mutta sitä ei viitsi edes arvailla, kohtalo ottakoon omansa.

KultTV sentään jatkuu ja vieraaksi saapuu suuria nimiä, sen tähdet tietävät kertoa jo nyt. Saas nähdä, keksitäänkö jotakin vielä hullumpaa.

Suuren sosiaalistumisen aikakausi taitaa kuitenkin nyt olla ohi. Kun muut kirjailijat perustavat osuuskuntia ja vannovat joukkovoiman ja yhteispalautteen nimiin, teen varmasti tässä kirjan, jota en anna kenenkään luettavaksi. Kirjallisuus on aaltoliikettä, nyt vuorossa on synkkä yksinäisyys.

koskinen

 

 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Ennustus vuodesta 2014

  1. Tämä komentti ei kauheest tohon blogiin liity mutta pitää vaa sanoa et se sun kirjas haavekauppias oli tosi hyvä tykkäsin kovasti lukea niin päätin tehdä siitä sit äidinkielen kirjallisuustutkielman kiitos kovasti siitä kirjasta 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s