Uusi kirja syntyy, radiohiljaisuus!


Ei uutisia on hyvä uutinen, tässäkin tapauksessa. Olen kirjoittanut jo jonkin aikaa uutta romaania, joten qwertyä ei ole juurikaan jäänyt yli. Kirja etenee ihan OK, mutta kun romaaneja on takana jo 8 ja muitakin kirjoja puoli tusinaa, täytyy hiukan ihmetellä kirjailija Koskisen työtapoja. Miksi tehdä romaani näin, eikä jollakin niistä wanhoista hyvistä tavoista? Hyvään kysymykseen on aina paha vastata.

Koskaan en ole romaania kirjoittanut tällä tavalla. Mutta mikä vielä ihmeellisempää, hyvältä näyttää siitä huolimatta. Lopputulostahan ei vielä voi luvata, mutta ei tässä nyt köyttä olla rasvaamassa.

 

TaittoPV

Aikaa palaa siis perimmäisen äärellä. Suunnittelin tänne itselleni läheisten nykykirjailijoiden esittelysarjaa, mutta aika ei riitä siihen. Sen sijaan lanseerasin Kehu kaveria -viikon naamakirjassa. llokseni huomasin, että kehut leviävät nopeammin kuin aikoinaan rutto Firenzessä!

Ja ideahan oli helppoudessaan tämä:
”Kehu kaveria” -viikko: Kopioi tämä seinällesi ja kehu ainakin kahta kaveria/kollegaa! Kehutut on siten haastettu tekemään saman. Samoja ihmisiä saa kehua, ei ole tarvetta seurata ketä on jo kehuttu. Vaatimattomuus loppukoon tähän.

Hyviä on helppo kehua!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s