Uudet tuulet


Sopimusten nysvääminen on osa kirjailijan työtä. Joskus se on hauskaa, joskus taas ei. Mutta toisinaan saattaa käydä niinkin, että pitkään jahdattu tavoite viimein saavutetaan!

Jo urani alussa minulle oli selvää, että kirjoitan aiheista, jotka avautuvat myös ulkomaalaisille. Ristiretkiromaanit ja Viisi todistajaa olivat yleiseurooppalaisia aiheita, joita olisi kivuttomasti voinut kaupata maailmalla. Tuohon aikaan ei suomalaisten kirjojen myyminen vieraille kielialueille ollut ihan yhtä jokapäiväistä kuin nykyään ja niinpä haave jäi haaveeksi. Tosin saksalainen kustantamo pyöritteli pariakin romaania vuoden verran, mutta eivät lopulta tarttuneet kumpaankaan.

Nyt kaikki on toisin. Kun kaunokirjojeni osalta siirsin tomumajani WSOYn hellään huomaan, otti heidän tehokas ja ammattitaitoinen Foreign Rights -osasto kaksi kirjaani listoilleen. Paholaisen vasara sekä Ystäväni Rasputin ovat tyrkyllä maailmaan tuuliin. Jään tietysti jännityksellä odottamaan, kuinka tilanne kehittyy!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Uudet tuulet

  1. Asiaa! Hatunnosto sinulle Juha-Pekka. Olet järkähtämättä raivannut esteet tieltäsi. Tervemenoa Eurooppaan. Toivottavasti verkot pyytävät hyviä sopimuksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s