Oikea vampyyri


Luin haastattelun, jossa Johnny Depp kaipasi oikean vampyyrin näköistä vampyyria teinihemmojen sijaan. Nyt tuo  Burtonin elokuva on valmis ja voimme jo nähdä, miltä Burton/Depp näkemys vampyyrista näyttää.

Depp/Burton -kaksikko tuottaa elokuvia, joista olen pitänyt ja katson varmasti tämänkin. Tosin Oikea Vampyyri on ihan toista maata. Siihen ei liity torahampaat eikä veren imeminen fyysisesti, ei todellakaan. Oma tulkintani vampyyrista on pitkä ja mutkikas, mutta eiköhän se aukene kun lukee tämän kirjan.

Olen perehtynyt aiheeseen hyvin, liiankin hyvin. Siksi voin sanoa näille teinivampyyriteollisuutta pyörittäville hemmoille, että helvetissä tavataan.

 

 

 Saatte arvata, kummassa päässä hiilihankoa on Vlad.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Oikea vampyyri

  1. True Blood on ainoa nykysarjojen ja elokuvien joukossa, jolle olen antanut hyväksyntäni. Johnny Depp näyttää trailerin ja kuvien perusteelta samalta kuin kaikissa viimeisimmissä Burtonin leffoissa. Terveisin nimimerkki Suojakerroin 666 v–v

  2. Kävin katsomassa tuon elokuvan. Tämä oli huumoria, täysiverinen Burton -satu. Kai se on uskottava, ettei kukaan enää edes tavoittele asian ydintä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s