Keskittyminen tekee erakon


Niin se vain on. Kun nyt tässä jonkin aikaa olen valmistautunut suureen työhön, jää kaikkinainen pöhinä fyysisesti sekä somessa vähiin. Kirjailijan pitäisi tietysti näkyä sekä siellä että täällä, mutta yhä vieläkin sorrun tähän samaan syntiin.

Kirjoittaminen on siitä metkaa puuhaa, että kun luo oman maailman, siinä elää sitten 24/7 monta, monta kuukautta. Tuossa maailmassa riittää tekemistä ja jotenkin kuvittelee olevansa tekemisissä oikeiden ihmisten kanssa. Kun työ on tehty, huomaakin olleensa kadonneena liki vuoden ja ne harvatkin kulttuuritoimittajat, jotka ovat tekemisiä seuranneet, ovat luulleet kirjailijan vähintään kuolleen.

Mutta, ihmisellä pitää olla heikkouksia ja minun olkoon tämä. Vaikka rahallisesti paras lopputulos ei ehkä tule tällä tavalla, asetan kirjoittamisen riekkumisen edelle. En halua myydä kirjojani, haluan että niitä ostetaan, luetaan ja lainataan.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Keskittyminen tekee erakon

  1. ”Tuossa maailmassa riittää tekemistä ja jotenkin kuvittelee olevansa tekemisissä oikeiden ihmisten kanssa.”

    Totta 😀 Ja kas kummaa, mitä todemmaksi omat luomukset muuttuvat, sitä enemmän ns. todellinen maailma ja sen ihmiset alkavat tuntua mielikuvituksen tuotteilta…

    Erakoituminen on jeeees.

  2. Toisaalta tämä erakoituminen tuottaa joitakin ystäviä, jotka pysyvät aina mukana. Esimerkiksi Savurenkaiden Bogdanoffin klaani on jatkanut eloaan Australiassa Gabrielin johdolla. Kirjaa en ole tästä tehnyt mutta se ei estä henkilöitä jatkamasta elämäänsä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s