Paluu Turkuun


Sunnuntaina palaan Turkuun. Esiinnyn kirjamessuilla Paholaisen vasaran tiimoilta Fiore-lavalla (2.10. klo 13.00), joten kiinnostuneitten kannattaa tulla paikalle. Seuraavasta Turunretkestä ei ole tietoa, joten pelatkaa varman päälle.

Edellisen Turkuvisiitin aikana kävin myös Louhisaaren kartanossa. Oli todella synkkä päivä, joten kartanossa oli omanlaatuisensa tunnelma. Pari uimahuoneesta otettua kuvaa herätti hiukan hämmästystä. Tietysti kukin voi ajatella mitä tahtoo, mutta kolmen sekunnin välein otetut kuvat puhuvat puolestaan:

 

 

 

 

 

 

 

Samoiltahan nuo näyttävät, mutta kun katsoo ensimmäistä hiukan tarkemmin, alaoikealla olevasta ikkunaruudusta näkyy jotakin:

No, uimahuone oli lukossa ja tyhjä, joten kaikki on vain kirjailijan kameran mielikuvituksen tuotetta? Näillä mielin nyt Turkuun palataan, elävien ja kuolleiden keskelle.

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Paluu Turkuun

  1. Ääk! =:-o Onks toi ihan aito kuva?

    Mä lähdinkin Turusta sunnuntaina jo aamupuolella kotiinpäin, joten jäi nyt näkemättä JP lavalla :/ Mut ehkäpä Hgin messuilla onnistuu 🙂

  2. No huh huh. On kyllä pelottavan näköinen ilmestys. Liekö ihmispolo ollenkaan, sen verran luotaantyöntävän näköinen olento tuo on. Mitä lie onneton aikanaan tehnyt, kun on tuollalailla tuomittu kummittelemaan? Ehkä julkaissut jonkun pahansuovan kirjoitelman? Mutta varmaan on saanut mitä on ansainnut 😛

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s