Ne ovat kaikki täällä!


Kaikki kirjat ovat nyt ilmestyneet! Keikkaa on pukannut jo kiitettävästi ja lisää on tulossa.

On tietysti aika hektistä siirtyä haastatteluissa tunnelmasta toiseen, kuten eilen, kun Tampereella hypättiin Kauheasta Gabriel Hullosta parin tunnin kuluttua Paholaisen vasaraan. Mutta onnistuihan se! Paljon ehti nähdä ja kuulla, mutta aina jää näissä juoksukilpailuissa asioita hampaankoloon. Siis, oikeasti jäi harmittamaan:

1) En ehtinyt tavata ja jutella tuttujen kanssa tarpeeksi, oli taas kiirettä liikaa. Baggen esiintymisen, joka minun erityisesti piti nähdä, missasin kokonaan, kiitos Tillikan. Oltiin siellä Helsinki-kirjojen tiimin kanssa ja tilattiin jopa kahvia, vettä, colaa, salaattia ja jäätelöä. Tilauksen toimittaminen kesti yli tunnin! Edes Pietarissa, jossa kellään ei ole sielunrakenteen vuoksi kiirettä ja ruoka-annokset vaativat muutakin kuin jäätelölaarin kaapimista, ei tarvinnut missään odottaa yli tuntia!!  Juu, jäätelöä varten tarvittavien ainesten kerääminen aloitettiin Tillikassa varmaan lypsämällä.

2) Ostin taannoin kameran, jotta voisin ottaa kuvia näistä tilaisuuksista. Mutta ikinä, ikinä en muista ottaa sitä mukaan. Sehän on niin isokin, melkein tulitikkuaskin kokoinen. No, mr. Erola otti muutamia kuvia Tammerkosken sillalla, ehkä ne ilmestyvät johonkin?

3) Eilispäivän sankareita ei löytynyt lainkaan (ainkaan ilman opaskoiraa, joka ei ollut nyt mukana) Tampereen Akateemisesta. Kirjaa on kiitetty ja kyselty paljon. No ei ihme että kysellään, kun kirjakaupasta sitä ei löydy… hohhoijaa…

Mutta hyviä asioita oli paljon myös:

1) Että nyt edes muutaman sanan ehti vaihtaa niiden kanssa, joita tapasi pikaisesti (Sari, Tuija, Seppo, Timo, Jukka, Kirsti).

2) Huomata, että Kauhean Gabriel Hullon kuvittaja oli teräväsanaisempi kuin minä, ja heti yleisön lemmikki. Ja että lastenkirjakin kiinnosti ihmisiä ja sitä ostettiin! Jos tämä haastattelu olisi nauhalla… mutta ei se ole.

3) Ehdin jutella kustantajieni kanssa, sekä Helsinki-kirjojen että Kariston.

4) Näin paluumatkalla Esikoiskirjailijaseminaarin osallistujat öisen luonnon keskellä. Noinhan se kirjailijan matka alkaa aina, tyhjyyden keskeltä pimeästä kohti valoa!

5) Tampereella on aina hienoa käydä!

6) Paholaisen vasara on nyt täällä! Kirjakaupassa kiertäessäni huomasin, että sitä oli odottaneet muutkin kuin minä.

Nämä ovat kaikki saatavilla. Hakekaa omanne pois!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s