Uusia haasteita


Punainen talvi on nyt onnistuneesti alkanut levitä niin kirjakauppoihin kuin kirjastoihinkin. Minun kannaltani luova työ on siis lopussa, jäljellä on vain raakaa työtä esiintymisten ja muiden markkinointitempausten muodossa. Henkinenkin kantti saattaisi olla koetuksella jos arvostelujen odotteleminen kävisi hermoille, mutta onneksi tämä on jo kuudes kaunokirjani, joten nahkani on parkkiintunut.

Kirjoittamisen oravanpyörä on kuitenkin siitä veikeä kapistus, että nyt, suuren juhlan keskellä, tyhjyys hiipii aivokuoreen. Uusi kirja, uusi kirja, uusi kirja. Olo ei tunnu mukavalta ellei iltaisin saa tehdä UUTTA KIRJAA! Jollakin kumman tavalla on vaikea tuntea itseään kirjailijaksi aina silloin, kun ei kirjoita mitään.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Uusia haasteita

  1. Onnea onnea! 🙂 Tuo on kyllä tuttu ilmiö, että vaikka just on lähestulkoon meinannut hermot mennä kun edellinen kirja pyörii käsissä ja jaloissa ja päässä ja joka puolella, niin sitten kun siitä lopulta voi päästää irti, pitäiskin olla jo uutta putkessa tai muuten tulee Tyhjä Olo..

    Menestystä uutukaiselle! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s